Család

“Vidám doboznapok” – ingyen állatkerti belépők

A Fővárosi Növény és Állatkertben szelektáljuk együtt az italos kartondobozokat szeptember 11-12-én! 10 darab italos kartondobozért ingyen állatkerti belépőt kap minden gyermek!

Egy italos kartondoboz minimum 75 százalékban papírból készül, a lakosok mégis csak minden tizenegyedik kiürült tejes és gyümölcsleves dobozukat dobják a szelektív hulladékgyűjtő edénybe. Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés, az FKF Zrt. és a Fővárosi Állat- és Növénykert immár másodszor megrendezésre kerülő, „Vidám Doboznapok” elnevezésű akciójával kívánja felhívni a figyelmet ezen csomagolóanyag gyűjtésének fontosságára. Az akció keretében szeptember 11-én és 12-én minden gyermek, aki minimum 10 darab kiürült dobozt hoz a főbejárathoz, ingyen belépőt kap.

10 darab italos kartondobozért ingyen állatkerti belépőt kap minden gyermek!

Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés, a Fővárosi Állat- és Növénykert, valamint a Fővárosi Közterület-Fenntartó ZRt. tisztelettel meghívja Önt a „Vidám Doboznapok” elnevezésű akciójának nyitó-sajtóeseményére, ahol információt kaphat a kezdeményezésről és bemutatják az italos kartondobozok újrahasznosításának lehetőségét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top