Család

Akik nem örülnek a királyi esküvőnek

Nagy a felhajtás mostanában a brit fővárosban: sokan készülődnek a nagy napra. A legtöbben persze a hercegi párra kíváncsiak. De mit tegyen az, aki úgy érzi, hogy Vilmosék kisajátították április utolsó péntekét?
Akik nem örülnek a királyi esküvőnek
Meggazdagodhatunk Kate és Vilmos első gyerekéből

Vilmos és Kate nem az egyetlen pár Londonban, akik bevonulnak a templomba ezen a pénteken. A confetti.co.uk 236-ra becsüli azoknak a jegyespároknak a számát, akik a királyi esküvő napján kelnek egybe. Köztük van a 26 éves Kayleigh és a 30 éves Tom is, akik Károly herceg Tetburyben található rezidenciájától nem messze esküsznek, és akik – érthető módon – a saját esküvőjüknek szeretnének világraszóló felhajtást. Ez most mégsem jön össze: a virágosuk például lemondta a megbízást, mert elutazik az ünnepekre.

De a munkaszüneti nap miatt más kellemetlenség is adódott: váratlanul minden szálloda és taxis díjat emelt a környéken, ahová a pár az eseményt szervezte, és ez jelentős többletkiadással jár. Az anyagiaknál azonban sokkal inkább zavarja őket az, hogy még ismerőseik is úgy emlegetik életük legfontosabb napját, mint bárki más az országban. Hogy ők is azon a napon kelnek egybe, amikor a hercegi pár, és nem fordítva.

forrás:dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

Romantikus volt a lánykérés

Tom 2009 nyarán, két év ismeretség után kérte meg Kayleigh kezét. A lány érezte, hogy barátja készül valamire, amikor egy hétvégi kirándulás alkalmával a férfi többször gyanúsan viselkedett. Ahogy a folyóparton ücsörögtek egy fa alatt, Tom poharába belepottyantott egy madár. Mintha égi jel lett volna: a férfinek hirtelen eszébe jutott, hogy már csak fél órájuk van arra, hogy csónakot béreljenek. Azt mondta, mindenképpen szeretne evezni egyet. A csónakban aztán bevallotta, hogy előre begyakorolta, mit fog mondani, de elfelejtette, és a lényeg az, hogy szereti a lányt és feleségül szeretné venni. Közben hullámzott a folyó, Tom majdnem ki is esett a csónakból zavarában, de barátnője ebből semmit nem vett észre, annyira elbűvölte a gyémántköves gyűrű, amelyet a férfi saját maga tervezett egy ékszerész segítségével.

Nem volt zökkenőmentes az út az esküvőig, amelynek az eredeti időpontját a lány édesanyjának tragikusan váratlan halála miatt halasztották éppen április 29-re. Kayleigh nagyon jó kapcsolatban volt édesanyjával, aki 49 évesen hunyt el. Szinte senkije sem volt rajta kívül, az apját gyerekkora óta nem látta, a testvére pedig külföldön él. Hirtelen nagyon egyedül érezte magát, és most lett volna igazán szüksége az anyja támogatására, aki a lány szerint biztosan nagyon élvezte volna a készülődést.

A legtöbb problémát Vilmosék okozták

forrás:dailymail.co.uk
Forrás:dailymail.co.uk

A legtöbb gondot a nagy nap megszervezésében a pár számára mégsem a családi tragédia, hanem a királyi esemény kapcsán megváltozott körülmények okozták. Kayleigh szívesen esküdött volna külföldön, a férfi családja viszont meglehetősen konzervatív, és ragaszkodtak a templomi szertartáshoz és a hagyományos ceremóniához, így aztán egy tetburyi helyszín mellett döntöttek. Csakhogy időközben jelentősen emelkedtek az árak ezen a környéken is.

A pár az elmúlt másfél évben sok mindenről lemondott, hogy ki tudják fizetni a borsos számlákat, és most még jobban megszenvedi az esküvőt a családi kassza. Az eredetileg megbízott virágkötő lemondta a megbízást, mert elutazik a hosszú hétvégére, és egyelőre senki nem vállalta el a munkát. A ruhát is igazítani kell még, mert a stressz miatt a lány sokat leadott, de a szalonban sem érnek rá igazán ezzel foglalkozni.

Kayleigh elbizonytalanodott, hogy egyáltalán megéri-e a sok idegeskedést ez az egész. Reméli, hogy mindezek ellenére szép napjuk lesz, minden rendben zajlik, és mindenki jól érzi majd magát. Tom pedig leginkább a menyasszonya miatt aggódik, hogy a stressz miatt nem fogja élvezni az egészet. Úgy gondolja, az ő feladata lesz az, hogy gondoskodjon Kayleigh boldogságáról. Mert ez mégis csak az ő nagy napjuk lesz elsősorban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top