Család

Kivégezte szüleit, majd bulit rendezett egy tini

Kalapáccsal agyonverte szüleit egy 17 éves floridai fiú, majd bulit rendezett a lakásukban, miközben a két holttest a hálószobában feküdt. A megtámadott anya állítólag utoljára azt sikoltotta, hogy "miért?". Erre a kérdésre keresi a választ a hétvégi gyilkosság óta mindenki.

Olvasd el a Nők Lapja Café további cikkét a témáról:

Öngyilkosságba menekülnek a családirtók

A tizenéves Tyler Hadley szombaton végzett a szüleivel, az 54 éves Blake és a 47 éves Mary-Jo Hadleyvel, a floridai St. Lucie-ben. Az ágyra felfektetett holttesteket és a gyilkossághoz használt körmös kalapácsot rájuk dobált könyvekkel, füzetekkel és törölközőkkel takarta el. A gyilkosság előtt a fiú három ecstasy tablettát vett be, utána pedig a Facebookon bulit hirdetett meg, amire összesen 40-60 ember el is jött.

Kivégezte szüleit, majd bulit rendezett egy tiniHadley-t a rendőrök végül vasárnap reggel vették őrizetbe egy barátjának feljelentése alapján, akinek még szombat este elmesélte a szörnyű bűncselekményt. A gyilkos bizonyítékul azt is megmutatta, hogy az apja, illetve az anyja autója is a kocsifelhajtón áll. A még mindig hitetlenkedő barát ezután benyitott a hálószobába, ahol meglátta a halottak lábait. Hadley a buli után gyógyszertúladagolással próbálta megölnii magát.

Egyelőre senki nem tudja, miért végzett szüleivel ilyen brutálisan a tinédzser. Barátjának azt mesélte, hogy percekig tétovázott, megüsse-e a komputer előtt ülő anyját.  Amikor végül többször is lesújtott rá hátulról, az asszony azt sikoltotta: Miért? Az apa a kiáltásra lépett be a hálószobába.
A fiú ügyvédje javaslatára ártatlannak fogja vallani magát a bíróságon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top