Család

Vonatbaleset, tornádó – mindent túlélt a pár

Egy idősödő pár nemrég bebizonyította: a szerelem minden bajon átsegít. Annyi katasztrófát éltek túl ugyanis egy nyaralás alatt, ami egy életre is sok volna.

Vonatbaleset, tornádó - mindent túlélt a párEddie és Nancy Lawler esküvővel ünnepelte meg, hogy túlélték életük legpokolibb amerikai vakációját: megúsztak egy borzalmas vonatbalesetet, egy tornádót, egy rovarinváziót és nem utolsósorban egy szörnyű árvizet is. A bátor szerelmespárt nem riasztotta el a nyaralástól a tornádóriasztás Pennsylvaniában, sem egy óriáskabóca-invázió Nashville-ben, sőt még a 36 fokos hőség New Orleansban sem.

És mindez nem volt elég a kalandtúrához, mert később jött Nebraskában még egy szörnyű vízáradat is. Ja, és végezetül a hab a tortán: amikor csak hajszál híján menekültek meg a halál torkából egy borzalmas vonatbaleset közelében, amely hat ember végzetét okozta a múlt hónapban Nevadában.

Vonatbaleset, tornádó - mindent túlélt a pár

A pár valószínűleg annyira jó ómennek tartotta, hogy együtt túlélt minden megpróbáltatást, hogy ennek örömére a múlt hónapban gyorsan örök hűséget esküdtek egymásnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top