Család

Alibipasit keresnek az ünnepekre

Két szingli nő hirdetésben keres magának partnert. Kizárólag az ünnepek idejére.
A kép illusztráció
A kép illusztráció

„Vágjunk a közepébe: az ünnepek idején a legrosszabb szinglinek lenni. Két egyedülálló nő szezonális barátot keres csak és kizárólag karácsonyra és szilveszterre” – áll a hirdetésben, melyet két 26 éves San Franciscó-i szingli adott fel néhány napja az egyik internetes hirdetési oldalon.

A barátnők saját bevallásuk szerint igazi munkaalkoholisták, ezért nincs idejük párkapcsolatra, az ünnepek idején viszont szeretnék elhitetni kollégáikkal, családjukkal és ismerőseikkel, hogy a magánéletük is rendben van. Az alibipasiknak ezért el kell kísérniük őket a céges karácsonyra, az ünnepek alatti családi összejövetelekre és egy szilveszteri bulira is, és mindvégig meggyőzően alakítani az állandó partner szerepét.

A két nő úgy tervezi, hogy a választottjaikkal szerződést kötnek, miszerint a kapcsolatnak újév napján vége szakad. Arra viszont egyáltalán nem tértek ki, hogy alibipartnereknek viszonzásul be kell érniük azzal, hogy társaságban tölthetik az ünnepeket, esetleg valami mással is honorálják a közreműködést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top