Család

Utcán szült a kórházból elküldött kismama

Szerencsére az édesanya és újszülött gyermeke is ép bőrrel megúszta a nem mindennapi eseményt, amelynek akár életveszélyes következményei is lehettek volna.

Fatális hibát követtek el egy bristoli kórház szülésznői: egy vajúdó kismamát, aki fájásokkal érkezett az intézménybe, elküldtek ebédelni, mondván, még bőven van ideje a szülésig. A 35 éves Sarah Plews ezért a férjével elsétált a legközelebbi kávézóig, de alig értek oda, a fiatal nő úgy érezte, már nem tudja visszatartani a babát. Ekkor visszafordultak a kórházba, de már késő volt: a nő kénytelen volt egy kapualjban, egy bolt bejárata előtt fekve életet adni gyermekének.

A kismama ebben a kapualjban szült
A kismama ebben a kapualjban szült
Fotó: dailymail.co.uk

Amíg a férje elrohant a kórházba, hogy segítséget hívjon, a kismamára és az újszülöttre egy járókelő vigyázott. A szülésznők és az apuka aztán hamarosan megérkeztek, és egy kerekes székben betolták az anyukát és babáját a szülészetre. Az igazán megértő édesanya később azt mondta, inkább viccesnek, mint rémisztőnek találta a helyzetet, és rossz döntésük ellenére sem hibáztatja a szülésznőket.

Ivy és családja

Ivy szüleivel és testvérével
Fotó: dailymail.co.uk

 

A kisbaba, Ivy, december 4-én, 3,10 kilogrammal, egészségesen született, és még aznap haza is engedték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top