Család

38 évvel idősebb férjénél a feleség

A 76 éves feleség és 38 éves férje karácsony közeledtével megújították házassági esküjüket.
Edna és Simon

Edna és Simon

Kép: dailymail.co.uk

Amikor 2005-ben az akkor 70 éves Edna és 32 éves párja, Simon összeházasodtak, többségben voltak azok, akik nem jósoltak nagy jövőt a frigynek, a felséget perverz, ragadozó öregasszonynak igyekeztek beállítani, a férjről pedig azt mondták, hogy anyakomplexusban szenved.

A különleges házaspár azonban rácáfolt a kritikusok fanyalgására, hat év múltán még mindig együtt vannak és szeretik egymást. Olyannyira, hogy néhány napja újra örök hűséget fogadtak egymásnak. 

Edna és Simon még 2003-ban ismerkedett meg egy orgonakoncerten. Azt mondják, találkozásuk szerelem volt első látásra. Simon a brit Closer magazinnak nyilatkozva bevallotta, hogy mielőtt megismerte volna Ednát, nagyon zárkózott volt, nem voltak barátai sem, a nő tanította meg igazán élni. Ednának ez a második házassága. Első férjétől, akinek négy gyermeket szült, még az előtt vált el 37 év házasság után, hogy Simont megismerte volna. Simon szülei mindketten fiatalabbak menyüknél.

Edna és Simon elárulták, hogy a kapcsolatuk a korkülönbség dacára nagyon szenvedélyes, mind szellemi, mind pedig fizikai értelemben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top