Család

Zsírleszívást kapott karácsonyra a 7 éves kislány

A plasztikafüggő anyukának lehetne több esze, de ami különösen szomorú, hogy a gyereke már eleve ezt kérte a Jézuskától.

A hétéves Poppy Burge, aki a születésnapjára korábban mellplasztika-kupont kapott az anyukájától, most újabb „hasznos” ajándékkal lett gazdagabb: egy hétezer font (2,5 millió forint) értékű zsírleszívásra szóló utalvánnyal. Anyukája, az 51 éves, plasztikafanatikus Sarah Burge, aki maga is több mint száz operáción esett már át, úgy gondolta, jól jöhet még a gyereknek az ajándék, amelyet ő a szokásoknak megfelelően a gyerek karácsonyi zoknijában rejtett el.

Sarah és Poppy Burge
Sarah és Poppy Burge
Fotó: dailymail.co.uk

„Mindig azzal nyúz, hogy plasztikát szeretne. Jól akar kinézni, és a zsírleszívás az egyik olyan eljárás, ami egy nőnek mindig jól jön. Ezek az utalványok előtakarékoskodások a lányom jövőjére, olyan, mintha a tanulmányaira tennénk félre” – nyilatkozta az élő Barbie-nak nevezett Burge anyuka, aki a saját testére már több mint félmillió fontot (175 millió forintot) költött.

Sarah először 2010-ben került a címlapokra, amikor elszántan rúdtáncolni taníttatta a hatéves gyerekét, de azóta is számos hasonló abnormális dologgal tartotta életben a média érdeklődését. Például egy hatezer fontos (2 millió forintos) mellnagyobbító kuponnal, amelyet születésnapja alkalmából ajándékozott a lányának tavaly.

„Poppy könyörgött nekem a mellplasztikáért, ezért ajándékoztam neki az utalványt, így 16 éves kora után megcsináltathatja a melleit, ha legális lesz az operáció. Ha pedig természetesen nagy melleket növeszt, valami másra használhatja majd” – mondta a plasztikanyuka.

A korábbi szülinapi ajándékot egyébként egy aprólékosan megszervezett 12 ezer fontos (4,2 millió forintos) különleges, szépészeti parti keretében adta át az anyuka, amelyet a lánya tiszteletére rendezett. Poppy és hét barátja manikűr-pedikűr kezelésben részesült és játéktetoválást is kaptak. Az anyja szerint a kislányt nem érdeklik a gyerekjátékok, ezért szervezett neki felnőttes bulit. „A lányokat a szomszédok is megcsodálták, ők pedig imádják, ha megnézik őket, szívesen pózolnak a fotók kedvéért” – mondta Sarah.

„Akartam egy új számítógépet, egy nyaralást és egy plasztikai utalványt. Amikor mindent megkaptam, valóra vált az álmom. Az összes barátnőm féltékeny volt. Már alig várom, hogy nagy melleim legyenek, mint anyunak. Annyira szépek” – tette hozzá a lelkes kislány.

Poppy a szülinapján
Poppy a szülinapján
Fotó: dailymail.co.uk

Burge mama egyébként simán megteheti, hogy ilyen luxusajándékokkal halmozza el a lányát, hiszen sikeres üzletasszony: többek között plasztikai ügynök, rendezvényszervező és erotikus regényeket is ír. Nagyobb lányai, akik 17 és 27 évesek, már túl vannak a botoxon, de ez egyáltalán nem meglepő, hiszen édesanyjuk számára ez teljesen természetes velejárója az igényes női létnek, aki legutóbbi műtéteire 51 ezer fontot költött: többek között ráncfelvarrásra, új fenékimplantátumokra és zsírleszívásra is befizetett.

„Mérges vagyok, amikor az emberek azt mondják, rossz anya vagyok, mert nem gondolom, hogy ezekkel az ajándékokkal ártanék a gyerekemnek. Poppy egy normális kislány, aki ügyes a sportokban és imád játszani a szabadban. A mai lányokat már nem érdekli Hófehérke vagy Hamupipőke. Híresek akarnak lenni, mint Cheryl Cole és Lady Gaga. Én csak támogatom őt ebben, és valóra váltom az álmait” – mondta a plasztikanyuka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top