Család

Új taggal bővült Kate és Vilmos családja

Az új családtagot Katalin hercegné karácsonyra kapta a férjétől.
Kép: people.com
Kép: people.com

Katalin hercegné és Vilmos herceg a múlt hét második felében észak-walesi birtokukon pihentek, a lesifotósok azonban oda is elkísérték őket, és sikerült is fényképet készíteniük a párról, amint a tengerparton sétálgattak egy fekete kölyökkutya társaságában.

A brit bulvárlapok tudni vélik, hogy a kutyát Katalin még karácsonyra kapta Vilmostól. Ezt az értesülést alátámasztja az is, hogy a brit királyi családban karácsonykor nem szokás a hivalkodó ajándék, kiskutyát adni viszont ízlésesnek számít, és már az ünnepek előtt valószínűsíthető volt, hogy a herceg ezzel lepi meg feleségét első közös karácsonyukon.

A kutya fajtáját a fotók alapján nem lehet teljes bizonyossággal megállapítani: egyesek szerint spániel, mások szerint viszont labrador. A királyi családban ez utóbbi kutyafajta örvend a legnagyobb népszerűségnek, Middletonék viszont állítólag a spánielekért vannak oda.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top