Család

Szenzációsat gitárszólózik a 8 éves, metálos kislány

Míg a legtöbb kortársa Barbie babákat és pónikat gyűjtöget, addig ő szimfonikus metált hallgat és kitartóan gyakorol a gitárján.

A brit, nyolcéves Zoe Thomson, akinek tehetségét világszerte elismerik a keményebb műfaj rajongói, most egy új videóban mutatja meg elképesztő ügyességét. Nem is akármilyen számot választott, hiszen a finn metálbanda, a Stratovarius szólói még a gyakorlottabb, felnőtt gitárosok számára is kihívást jelentenek. Elképesztő videóját már több mint 700 ezren nézték meg.

Zoe Thomson
Zoe Thomson

A kislány tehetségét nemrég egy neves gitárcég, a Daisy Rock is elismerte: Zoe immár az általuk támogatott művészek közé tartozik. A gyerek édesanyja nemrég elmondta, hogy a kislány borzasztóan örül, hiszen az ő korában ez óriási dolog. „Úgy gondolom, tényleg különlegesnek kell lenni ahhoz, hogy elismerjenek. Nagyszerű dolog, hogy felfedezték a tehetségét” – nyilatkozta a büszke anyuka.

Zoe egyébként a 8-10 éves zenészekből álló Mini Band metálcsapat tagja, akik tavaly egy Metallica-szám előadásával szereztek óriási hírnevet a YouTube-on. A videóra, amelyre több millióan kattintottak, még a világsztár zenekar tagjai is elismerően reagáltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top