Család

Elmondom hát mindenkinek… 1. fejezet

És te hogy vagy? Igen, sejtettem, hogy voltál már jobban is. Éppen ezért az elkövetkezendő 4 hétben azon leszek, hogy vidám és felhőtlen perceket szerezzek neked.

Ha felismernéd magad a történetben, csak mosolyogj, és lásd be, hogy a mindennapok küzdelmeiben nem vagy egyedül. Hogy én mivel küzdök!? Az idővel!

Egyszerűen úgy érzem, hogy a napi 24 óra sehogy sem elég. A kis hang a fülembe állandóan azt súgja: MINDENHOL HELYT KELL ÁLLNOD!

Igen?! De hogyan? A gyerekeimnek soha nem elég belőlem, a férjem fényképet kér, hogy megismerjen,  a főnököm az irodában… ezt részleteznem sem kell. A munkát és a magánéletet próbálom összeegyeztetni, de kevés sikerrel. És egyáltalán, én hol jövök a képbe?!

Elmondom hát mindenkinek… 1.fejezetEgyedül vagyok otthon. A mosógép zümmögése kellemes monoton zajt varázsol a lakásba. Éppen krumplit pucolok. Huh, nehezednek a szemeim, érzem, hogy a fejem lassan az asztalra borul, de nincs erőm ellenállni. Az álom magával ránt.

Hol vagyok? Jé, itthon, a fürdőszobában. De valami mintha más lenne. Igen, már rájöttem. Csönd és nyugalom vesz körül. A kád mellett apró, pislákoló mécsesek hívogatnak egy kellemes fürdőre. Kakaóvajillatot érzek, ami visszarepít gyerekkoromig. A víz lágyan simogat, mint régen a mama keze, és mintha azt üzenné: Nyugodj meg, minden rendben van, most pihenj.

Anyaaa! Megjöttünk!

Elmondom hát mindenkinek… 1.fejezetÉs én az álmomból felocsúdva, feltöltődve a kakaóvaj édes illatával, rohanok, hogy családomat karjaimba zárjam, és teljes odaadással hallgassam őket. Miközben szemeimmel bennük gyönyörködöm, arra gondolok, hogy az álmomat valóra is váltom.

 Elmondom hát mindenkinek… 1. fejezet

A Baba kakaóvajas termékeit fogom segítségül hívni, akár a zuhany alatt, akár
a kádban. Ez már mindegy.

A kakaóvaj illata pillanatok alatt új erőt ad egy következő küzdelemhez, legyen az bárhol, bárkivel. 

 

További információk! >>>

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top