Család

Anistonnak domborodik a pocakja

Állítólag nemcsak külső jelek árulkodnak Aniston kisasszony másállapotáról. Messze elkerüli az alkoholt is.
Vajon már kismama?
Vajon már kismama?
Fotó: hollywoodlife.com

Folytatódnak a találgatások a 43 éves színésznő családalapításával kapcsolatban. A Hírességek sétányán saját csillagját ünneplő Jennifer Aniston fotói láttán ugyanis már megint több külföldi híroldal újságírói a terhesség jeleit vélik felfedezni. Igaz, ami igaz, aranyos kis domborulat látható ott alul, de lehet, hogy csak a ruha szabása nem igazán előnyös. Ráadásul a diszkrét Jennifer annyira boldog volt a bulin, hogy képes volt a pasiját a nagy nyilvánosság előtt szájon csókolni. Lehet, hogy nem csak a csillag miatt érte ilyen meglepetés Justint?

A hollywoodlife.com forrása szerint Aniston a rendezvény alatt teljes mértékben elutasított mindenféle alkoholos italt, pedig állítólag szívesen borozgat, különösen ha jó társaság is akad hozzá, mint például kollégája, Adam Sandler. Nos, Jennifer vagy remekül szórakozott pusztán Sandler humorán, és nem is hiányzott neki az alkohol, vagy simán tisztítókúrán van, vagy ezúttal tényleg bejönnek a találgatások…

A Hírességek sétányán készült fotókat, többek között az első nyilvános csókról, itt nézheted meg.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top