Család

Esküvő lett a csecsemők találkozásából

Szó szerint együtt kezdték az életüket, és remélhetőleg a a végéig sikerül is együtt maradniuk.
Richard és Kayleigh

Richard és Kayleigh

Forrás: dailymail.co.uk 

A fiatal pár, Richard és Kayleigh ugyanazon a szülészeten, mindössze 3 nap különbséggel látták meg a napvilágot, 1989 áprilisában. 11 évvel később találkoztak újra, amikor az iskolában osztálytársak lettek. 15 évesen aztán egymásba szerettek.

Nem sokkal később jöttek rá, hogy nem csupán a születésnapjaik esnek nagyon közel egymáshoz, de ugyanabban a kórházban születtek. Sőt, innen már könnyen kiderült, hogy anyukáik annak idején egy kórteremben feküdtek a szülészeten.

Bár kezdetben nem sokan hittek abban, hogy a diákszerelem tartós lesz, a fiatalok végig a középiskola alatt, majd pedig az érettségi után is együtt maradtak. „Bebizonyítottuk mindenkinek, hogy rosszul gondolták, és nem is lehetnénk boldogabbak” – jegyezte meg Richard a Daily Mailben.

Richard a lány 21. születésnapján kérte meg Kayleigh kezét, aki azonnal igent mondott szerelmének. Az esküvőt a múlt héten tartották.

„Csodálatos tudni, hogy újszülöttként a kórteremben már találkoztunk, mert ez azt jelenti, hogy életünk kezdetétől a végéig együtt leszünk” – mondta Kayleigh.

A fiatal pár Las Vegasba utazott nászútra, ahol a szerencséjüket is próbára teszik majd. „Remélem a játékban is olyan szerencsénk lesz, mint a szerelemben” – nyilatkozta mosolyogva az újdonsült feleség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top