Család

Elmondom hát mindenkinek… 3. fejezet

Ugye, ismered ezt az érzést: Ez nem az én napom!

Ugye, ismered ezt az érzést:  Ez nem az én napom!Ma éppen ezt éreztem. A reggeli rohanás ma valahogy még zaklatottabb volt. Mire kiléptem az ajtón, úgy éreztem, mintha átment volna rajtam egy úthenger… Pedig ma van a férjem születésnapja! Ezt a napot a legszebb nappá kell varázsolnom! 

Mindent úgy kell intéznem, hogy estére egy finom tortával is elkészüljek. Persze az én drága férjem azt is megérdemli, hogy én is régi fényemben tündököljek. Na, ezt érzem ma a legnehezebbnek…

Vége a munkának, irány a bevásárlás! Szeretek vásárolni… Gyönyörködni a színes gyümölcsökben, egy kis édes meglepetést venni a gyerekeknek, végigszagolgatni a tusfürdőillatokat… hmm, mi ez? Még egy szippantás, és érzem, hogy ez az illat ellenállhatatlanná tesz. Megnézem a tusfürdő címkéjét: Baba Orchidea Tej és Gyöngy.

Még egyszer beleszippantok, és már tudom, hogy ez lesz a mai ajándék… magamnak és persze az én drága uramnak. Szereti, ha vidám és kiegyensúlyozott vagyok, mint régen… Azt mondja, ez neki is erőt ad a mindennapok küzdelméhez.

Irány haza! Kipakolok, tortát készítek, vacsit főzök, elrámolok. Nincs sok időm… Mindjárt itthon a család! Most jött el az én pillanatom. Még akkor is, ha csak pár perc. Az orchideás tusfürdő bőrömet és lelkemet azonnal új életre keltette, pillanatok alatt új nőt varázsolva belőlem. Ma pont erre a varázslatra volt szükségem.

Ugye, ismered ezt az érzést:  Ez nem az én napom!

Ugye, ismered ezt az érzést:  Ez nem az én napom!Anyaaaa! Megjöttünk!… Vidáman telik az esti vacsora. Mindenki mesél, és együtt nevetünk a kedves történeteken. Az asztalra kerül a torta. Szívem-lelkem benne van. A gyerekek huncutul mosolyognak és előveszik az apukájuknak készített rajzokat. Aztán hirtelen a kedvesem ölében találom magam, átölel, és édes csókot lehel ajkamra. A háttérben a gyerekek halk kuncogását hallom. Érzem, hogy férjem ölelése nem enged, mintha valami bűvös varázslat tartana minket össze. Aztán mélyen a szemembe néz, és csak ennyit mond: Örülök, hogy vagy nekem.

A gyerekek már alszanak. Mi még nem… Szorosan összebújva, szerelmes szavakat suttogunk egymásnak… mint régen. Elbűvölő este volt! A szó szoros értelmében. Köszönöm Baba az Orchidea Tej és Gyöngy varázserejét!

Játssz velünk Facebook oldalunkon!

További információk!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top