Család

Új szárnnyal bővül a Puchner Birtok

A Mecsek lábánál, hívogató völgyekkel szabdalt, dimbes-dombos, varázslatos vidéken található a Puchner Kastélyszálló****, egy több mint hat hektáros, ősfákkal övezett birtokon. Mondhatni eldugott kis helyen, távol mindentől, mégis varázslatos titka lehet e vidéknek és az itt megbújó gyönyörűen felújított kastélynak, hiszen sok szállodával ellentétben nemhogy csökkent, hanem 30 százalékkal nőtt az itt eltöltött vendégéjszakák száma a tavalyi évben!

A kastélyszálló 2012-ben képletesen és a valóságban is új „szárnyat” ad az álmoknak: áprilisban megnyílik a Puchner Birtok új része, a Reneszánsz Palota. A 6200 m2-es új szállodai szárny 28 szobával, exkluzív lakosztályokkal várja mindazokat, akik valódi kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától.

Új szárnnyal bővül a Puchner Birtok

Az új szobák egyediségét a hatalmas terek, a 35-40 m2-es szobák, az Indiából érkezett különleges bútorok, a letisztult kialakítás és a gyönyörű kilátás adja. A Reneszánsz Palota nyitásával új wellnessrészleggel is bővül a birtok kínálata, mellyel régi vágya teljesül sok visszatérő és remélhetőleg új vendégnek: a Palotafürdő a relaxáció fellegvára, a testi-lelki felfrissülés és regenerálódás „szentélye” lesz, így kizárólag 18 év feletti vendégek részére vehető majd igénybe!

Új szárnnyal bővül a Puchner Birtok

A Puchner Birtokon 2012-től minden hónapban más témakör köré épülnek a programok, a szolgáltatások és a gasztronómia egyaránt. A 12 hónap mindegyike másról szól majd: a tavasz köszöntéről, vagy épp a szüret haváról, a hulló csillagokról vagy a lovagokról – elég ránézni a naptárra és megtudjuk, Bikalon milyen mesés élmények várhatnak ránk!

Új szárnnyal bővül a Puchner Birtok

A Palota mellett található Reneszánsz Élménybirtokon 2012 a komédia éve lesz, így izgalmas, búfelejtő napok várnak ránk az ország legnagyobb interaktív játszóházában! Az Élménybirtok április 7-én tartja évadnyitóját, majd húsvéti programokkal várja vasárnap és hétfőn a látogatókat.

További információk!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top