Család

Odaadta haját rákos barátnőjének az esküvőre

Az ara maga vágta le az ajándékba kapott hajat.

Odaadta a haját rákos barátnőjének az esküvőreA 29 éves menyasszony, Ellie Jeffery mellrákban szenved, mely átterjedt a tüdejére és a májára is, az orvosok tavaly csupán néhány hónapot jósoltak neki. A fiatal nő azonban nem adta fel, jelenleg az esküvőjére készül.

A kemoterápiás kezelés következtében kihullott a haja, de mégsem kell kopaszon az oltár elé állnia: legjobb barátnője, Miffy Grubb ugyanis úgy döntött, leborotváltatja a haját, és Ellie-nek adja, hogy abból csináltasson magának parókát a nagy napra. 

„Amit tett, nem csupán bátor és nagylelkű dolog, de így lesz egy saját, méretre készült parókám” – nyilatkozta Ellie a Daily Mailnek.

Miffy haját maga a megajándékozott vágta le. „Meglepően szórakoztató volt, hogy kopaszra borotválták a fejem. Tovább tartott, mint gondoltam, mert vigyáznunk kellett a hajra” – magyarázta a barátnő. A mindennapokban pedig most sokkal inkább hasonlítanak egymásra:

Ellie és Miffy Kép: Daily Mail
Ellie és Miffy                                                                                                 Kép: Daily Mail

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top