Család

“Mindig tudom, hol van” – otthoni diszkó tiniknek

A szülők meg akarják akadályozni, hogy tizenéves gyerekeik az éjszakába járkáljanak. Biztos megoldás, de egy csöppet megvalósíthatatlan egy kétszobás lakásban.
Forrás: Daily Mail
Forrás: Daily Mail

Az aggódó brit szülők, Ian és Claire londoni családi házuk alagsorában építtettek diszkót. A privát bulihelyen az alkoholos italokkal feltöltött bárpulton kívül minden megtalálható, ami kellhet: professzionális fény- és hangtechnika, DJ-pult, bőrkanapék és asztalok, és persze profin kialakított táncparkett.

16 éves fiuk, Gil, és lányuk, a 12 éves Tilly meghívhatják a barátaikat saját diszkójukba, a szülők pedig mindeközben biztonságban tudhatják őket. „Ez az álomházunk. A tinik így szépen itthon maradnak, legalább tudjuk, hol vannak” – magyarázta Claire a Daily Mailben.

Az anyuka egyébként bevallotta, hogy ő maga is használja a diszkót. Minden héten a barátnőivel vesz táncórákat egy házhoz járó tanártól, a bulikon pedig ő is felszabadultan ropja, amit nyilvános helyen nem merne megtenni, mert ahhoz már túl öregnek érzi magát.

 

„Mindig tudom, hol van” – otthoni diszkó tiniknek

 

 

A hangszigetelt diszkóterem megépítése nagyjából 1 millió fontba, azaz mintegy 350 millió forintba került. Kár, hogy a megfelelő anyagi lehetőségek híján kevesen tehetik meg, hogy ily módon óvják meg gyermekeiket…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top