Család

Meglőttek egy diákot egy iskolában

Rejtélyes módon egy iskolában kialakított lőtéren sebesített meg egy 10 éves gyereket egy másik diák légpuskával. Hiába próbáltuk megtudni, mégis mit keres lőtér egy általános suliban.

Véletlen lövés miatt megsérült egy 10 éves gyermek a főváros XIV. kerületében lévő lőtéren – közölte Mucsi Nóra, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szerdán. A csak könnyebben megsérült gyermeket egy másik gyerek találta el véletlen lövésével.

A XIV. kerületi rendőrkapitányság foglakozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást; az esetet szakértők bevonásával vizsgálják – fűzte hozzá a szóvivő.

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Az MTI értesülései szerint a sérült gyereket egy légfegyverrel lőtték meg a XIV. kerületi Csáktornya parkban lévő Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény területén kialakított lőtéren. Szerettük volna kideríteni, hogy mégis miért és hogyan működhet lőtér egy általános iskola területén, de a BRFK sajtóosztálya erre a kérdésre nem tudott válaszolni, arra hivatkozva, hogy még folyamatban van az eljárás.

Ezt követően felhívtuk az iskolát, ahol viszont a nyilatkozatra jogosult igazgató – aki az MTI-nek nem kívánt az ügyben nyilatkozni – jelenleg nem elérhető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top