Család

A hercegi pár nem csaphat nagy bulit házassági évfordulóján

Vilmos és Katalin szolidan ünnepelnek. Már ha egyáltalán.

A hercegi pár nem csaphat nagy bulit házassági évfordulóján A brit hercegi pár április 29-én ünnepli első házassági évfordulóját. Amekkora felhajtás volt azonban egy évvel ezelőtt az esküvő körül, annál csendesebb lesz az évforduló.

Az Egyesült Királyságban eleve nem szokás túlpörögni a házassági évfordulókat. Erre vonatkozó protokollszabályok sincsenek, de a Huffington Postnak nyilatkozó szakértő szerint a királynő vélhetőleg nem ad majd ez alkalomból ajándékot a párnak, viszont nagy valószínűséggel ír majd nekik egy gratuláló levelet.

Katalin és Vilmos persze dönthetnek úgy, hogy megünneplik az évfordulót és megajándékozzák egymást, ezt azonban csendesen, egymást között, a nyilvánosság kizárásával illendő csak megtenniük. Annál is inkább, mivel idén a királyi család életében II. Erzsébet gyémántjubileuma a legjelentősebb évforduló, és ezt nem harsoghatják túl más családtagokat érintő ünnepségek.

Nem hagyhatjuk persze figyelmen kívül, hogy a Vilmosnak és Katalinnak rengeteg rajongója van, akik vélhetőleg megünneplik majd az eseményt, és ajándékokat is küldenek a hercegi párnak. Emellett a média is nyilvánvalóan egész nap a sarkukban lesz, így minden bizonnyal értesülni fogunk arról, hogy mivel is töltötték a jeles napot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top