Család

Még sosem volt ilyen terhes a világ legszexibb nője

A kihívó Megan Fox templomba jár, és már csak arra várt, hogy összegyűjtse a pénzt a gyereknevelésre.

Megan Fox áprilisban: templomba indultak múlt vasárnap
Megan Fox áprilisban: edzés után
templomba indultak

Március óta terjed a pletyka, hogy gyereket vár Megan Fox, akire öt évvel ezelőtt figyeltünk fel, amikor a Transformersben hajladozott szexi autószerelőnőként. Most állítólag már tényleg megerősítették, hogy terhes, miután valaki az Entertainment Online-nek adta le a drótot név nélkül.

A színésznőn tavaly már látszott, hogy kigömbölyödött, és az utóbbi időben a bulvárhírek már nem a vetkőzéseiről szóltak, hanem a nászútjáról Brian Austin Greennel. Egyre többször beszélt arról is, hogy gyereket szeretne, nem is egyet.

A pénzt gyűjti

„Mindenképp szeretnék gyereket, csak az időzítés a fontos – nyilatkozta tavaly nyáron a Hollywood Reporternek. – Belőttem magamnak egy pontos összeget, amiből úgy fel tudom nevelni őket, hogy soha ne szenvedjenek hiányt semmiben. Ha ez megvan, akkor nyugodtan vállalom majd az elsőt.”

Megan Foxnak a Transformers első két része óta nem volt igazán nagy filmes dobása, miután a harmadikból kihagyták. Legutóbb egy olyan táncosnőt játszott, aki semmiképp sem akar gyereket, és lehet, hogy pont ebből tudta félretenni a gyerekneveléshez hiányzó dollárokat.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top