Család

Futóversenyen kérte meg barátnője kezét

A maratonon és magánéletében is célba ért a futó.
Az eljegyzés

Az eljegyzés

Forrás: South Wales Argus 

A Newportban élő Ben McCreadie és barátnője, Emma Persse néhány napja azért utaztak Londonba, hogy a fiú lefuthassa a híres London-maratont. A lány legalábbis ezt a verziót tudta, párja azonban már december óta tervezgette, hogy szorosabbra fűzi a kapcsolatukat.

Míg Ben lefutotta a 42 kilométeres távot, Emma a tömegben szurkolt neki. Amikor a fiú a célvonaltól alig 70 méterre megpillantotta kedvesét, odafutott hozzá, térdre ereszkedett és megkérte a kezét. Emma azonnal igent mondott. „Sokkot kaptam. Azt sem tudtam, mit csináljak, de nagyon-nagyon boldog voltam” – nyilatkozta később a South Wales Argus nevű lapnak.

Miután felhúzta szerelme ujjára az eljegyzési gyűrűt és csókot váltottak, Ben továbbfutott és sikerrel teljesítette a versenyt. „Mindig azt hittem, hogy egy étteremben fog megtörténni, vagy valahol, ahol magunk vagyunk, nem pedig az év egyik legnagyobb eseményén” – mondta a menyasszony.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top