Család

A Procter&Gamble az anyukákat ünnepli

Az idén mindenki a Londoni Nyári Olimpiai Játékokra készül. Sportolók, szurkolók egyaránt. A Procter&Gamble ebben az olimpiai lázban az anyukákat helyezi középpontba. Azokat az édesanyákat, akik oly sok áldozatot hoztak azért, hogy gyermekeikből élsportolót neveljenek. A vállalat köszönetet mond nekik mindazért, amit tettek és tesznek.

Az anyukák mindent megtesznek azért, hogy gyermekeik álmai valóra váljanak. A P&G ezért nemcsak a sportolókra és a jövendőbeli olimpikonokra büszke erőfeszítéseikért, hanem az anyukáknak is megköszöni azt a kemény munkát, amivel nap mint nap segítik gyerekeiket.

A Procter&Gamble az anyukákat ünnepli

Hajnalban kelni, uzsonnát készíteni, óvodába, iskolába vinni a gyerekeket, értük menni, tiszta ruhát kikészíteni másnapra… ezt mind, és megannyi mást tesz az a láthatatlan „sportoló”, akit édesanyának hívunk. A háttérből követi gyermeke erőfeszítéseit, lelkileg, és rengetegszer fizikailag is támogatja őt. A legtöbbször szerényen meghúzódik a háttérben, amikor sikert ér el gyermeke, de a világon ő a legbüszkébb is. Ő gyermekének legnagyobb és leghangosabb szurkolója. Ugyanakkor neki fáj legjobban gyermekének minden bánata, kudarca is.

A P&G a sportolókat felnevelő édesanyákat ünnepli, és tiszteleg előttük világszerte. Mi több, rajtuk keresztül minden anyukának köszönetet mond.

A Procter&Gamble az anyukákat ünnepli

Köszöntsd és ünnepeld te is anyukádat mindazért, amit érted tett! Küldd el személyes üzenetedet a www.facebook.com/PGMagyarország/ oldalra, vagy a www.koszianya.pg.com oldalra! Mondd el te is, hogy „Köszi, Anya!”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top