Család

Tanulj spórolni Anyával a Nők Lapja Cafén!

Új blog indul csütörtöktől a Nők Lapja Cafén: Annamarinak, vagyis az AnyaSpórol bloggerének köszönhetően ezentúl rendszeresen olvashattok olyan egyszerű, bárki által utánozható ötleteket, amelyek napról napra segítenek, hogy több pénz maradjon a zsebünkben. Ha tudni szeretnétek, hogyan készítsetek házilag babapopsitörlőt, és kihozható-e 36 liter mosószer mindössze 500 forintból (lelőjük a poént: az AnyuSpórol blogon igen), mostantól keressétek az új blogbejegyzéseket!
Tanulj spórolni Anyával a Nők Lapja Cafén!

„Hogyan kezdődött? Egyszerű: 2011. március végén költöztünk be az új lakásunkba, és jelentős mennyiségű forinthitelt vettünk fel, így aztán a Férj fizetéséből és a gyedből sokkal kevesebb maradt, mint amikor még az előző 45 négyzetméteres panellakásban laktunk, de nem volt hitelünk. Sokaknak ismerős lehet a szituáció: a havi jövedelmünk egyharmada hiteltörlesztésre ment el, kénytelenek voltunk beosztani a pénzt és tervezni.

Közgazdász az eredeti szakmám, beszerző voltam, mielőtt a gyerekek érkeztek: a fiam 5 éves lesz júliusban, a kislányom pedig augusztusban tölti be hármat. Szóval gyakorló anyuka és feleség vagyok, és – ahogy mondani szoktam – a férjem a szponzor, és egyben legfőbb tesztalanyom.

Merthogy a blogon megtalálható minden egyes megoldást kipróbálom, saját bőrömön, és ha nem jön be, azt is megosztom majd veletek. Az eddig legsikeresebb találmányom a házi folyékony mosószer, amiről először egy 16 gyerekes amerikai család blogján olvastam, majd kipróbáltam, és azóta is ezt használom – ígérem, nemsokára nektek is leírom!

Ezzel a bloggal az a célom, hogy a spórolás ne csak kényszeres legyen, hanem egy kaland, ahol mindig új és új felfedezéseket tehetünk. Úgyhogy kezdjük az alapoknál: szerintetek spórolni ciki? Kattints, és vitassuk meg!”

AnyaSpórol blog mostantól itt: az http://anyasporol.blog.nlcafe.hu/ oldalon
Állítsátok be már most a Kedvencek közé, hogy ne maradjatok le a friss ötletekről!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top