Család

Sharon Stone-t beperelte a dada

Megalázta az ázsiai nőt és megtiltotta, hogy a gyerekeihez szóljon, nehogy nekik is olyan gagyi akcentusuk legyen. Legalábbis ezt állítja a dada.

Sharon Stone-t beperelte a dadaElmérgesedett a helyzet Sharon Stone, a villantások királynője, és az örökbefogadott gyerekeit nevelő dada között, ezért a Fülöp-szigetekről származó nő most bírósághoz fordul, írja a Huffington Post. Erlinda Elemen azt állítja, hogy a színésznő gúnyolódott rajta a származása, a kiejtése és a vallása miatt, és megtiltotta, hogy hozzászóljon a gyerekeihez, nehogy átvegyék a kiejtését.

Ezt még tűrte az asszony, csak akkor telt be nála a pohár, amikor lopással vádolta meg a színésznő. Szerinte jogosan kapott tőle pluszpénzt a túlórákért, Sharon Stone viszont utólag azt állította, hogy a pénzt ellopta tőle, és vissza akarta venni. Nem sokkal később kirúgták mindenféle magyarázat nélkül. Akkor már ötödik éve dolgozott ott, és a keresetéből az Ázsiában élő gyerekeit és unokáit támogatta.

A házvezetőnőt már legyőzte a bíróságon

Sharon Stone képviselői természetesen azt állítják, hogy a vádak nevetségesek, és a dada csak a pénzre utazik. Sharonnak egyszer már volt egy nagyon hasonló ügye, a 90-es években a házvezetőnője bevallotta, hogy lopott tőle. Ezért 16 hónap börtönt kapott és még meg is büntették több mint tízmillióra.

Az Elemi ösztön színésznője viszont nem az emberségéről híres, az egyik gyerekét elvették tőle, miután annyira büdösnek tartotta a kisfiú lábát, hogy botoxszal akarta kezeltetni. Akkor a bíró kimondta, hogy Stone nem jó anya, mert nem törődik eleget a gyerekkel és vészesen túlreagál apróságokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top