Család

Előbb megyünk férjhez a Facebookon

A menyasszonyok közel fele nem képes az esküvő utánig várni a kapcsolati státusza megváltoztatásával.

Egy friss tanulmány szerint az esküvőre készülő nők 49 százaléka már az előtt házasra változtatja a családi állapotát a Facebookon, mielőtt ténylegesen férjhez menne – írja a Daily Mail.A Facebookon házasodnak először az arák

Egy amerikai esküvőszervező iroda megbízásából készült felmérésből kiderült az is, hogy a friss házasok közel harmada még a nászéjszaka folyamán bekapcsolja a gépet csak azért, hogy kiírja, megházasodott, míg közel ugyanennyien másnap reggel kerítenek rá sort. Többségük ezután feszült kíváncsisággal lesi, hogy hány lájkot, illetve hozzászólást „ér meg” a magánéletében bekövetkezett változás. Azok száma ma már elenyésző, akik csak később vagy egyáltalán nem közlik az örömhírt a közösségi oldalon.

Melissa Barrad, az esküvőszervező iroda vezetője elmondta, ez tulajdonképpen a házasságkötés bejelentésének 21. századi formája, mely nemcsak a nők, de a férfiak körében is dívik. Nemrégiben maga a Facebook alapítója, Mark Zuckerberg is ily módon tette közhírré, hogy megházasodott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top