Család

Menyasszonyi rémálom: tóban kötött ki a násznép

Látványos esküvői fotót akartak készíteni, de a szó szoros értelmében nem úszták meg szárazon.

Menyasszonyi rémálom: tóban kötött ki a násznépEgy amerikai pár, Eric és Maegan Walber múlt szombaton tartották az esküvőjüket. A ceremónia után a közeli tóhoz mentek, hogy ott készítsék el az ilyenkor szokásos, idilli hangulatú fényképeket. Minden rendben is zajlott egészen addig, míg a friss házasok és a násznép fel nem sorakozott az egyik mólón a fotóhoz, ekkor ugyanis az ácsolat megadta magát és egyik pillanatról a másikra beszakadt alattuk, ők pedig a vízben találták magukat.

Az első sokkot követően mindannyian hangos nevetésben törtek ki, és egymást támogatva kecmeregtek ki a vízből, majd azonmód, csuromvizesen pózoltak a fotósnak, így – ha az eredeti tervhez képest más formában is, de – az emlékezetes fotók végül elkészültek. A „baleset” egyáltalán nem nyomta rá a bélyegét a hangulatra sem, sőt. Mint azt a menyasszony egy helyi lapnak elmondta, a legkevésbé sem bánják, hogy így történt, legalább lesz majd mit mesélni az unokáknak.

Ráadásul úgy döntöttek, hogy vidámságot nem tagadják meg az internetezőktől sem, ezért  a jelenetről készült felvételt közzé tették a videomegosztókon is.

Nézd meg te is! 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top