Család

Metrókocsiban szülte meg gyerekét

A kismama teljesen egyedül volt a metrókocsiban, amikor megindult nála a szülés.
Wanda és kisfia

Wanda és kisfia

Forrás: nypost.com 

A 24 éves, New Yorkban élő Wanda Dueno a barátainál volt látogatóban, majd a késő esti metróval indult hazafelé. A várandós nő teljesen egyedül utazott a kocsiban, amikor két megálló között egyszer csak azon vette észre magát, hogy megindult nála a szülés.

Rögtön megnyomta a vészjelzőt, ám a baba nem várta ki, míg megérkezik a szakértő segítség. A kismamának arra is alig volt ideje, hogy rendesen elhelyezkedjen az ülésen: mire a vonat begurult a következő állomásra, 3 kiló 30 dekás kisfia, Libasse már meg is látta – ha nem is a napvilágot, de – a metró fényeit.

Az anyát és az újszülöttet azonnal kórházba szállították, ahol kiderült, hogy a szülés kevéssé ideális körülményei ellenére egyiküknek sem esett semmi baja. Amikor Wanda felhívta a családját és közölte velük, hogy a metrón szülte meg a gyereket, azt hitték, hogy csak viccel, azóta pedig folyton azzal ugratják, hogy Metrónak kellett volna keresztelni a babát.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top