Család

Rómába tartó repülőn kötött ki az elcsavargott kissrác

A kisfiú teljesen önállóan játszotta ki a repülőtéri ellenőrzési pontokat. Azért azt nem mondjuk, hogy gratulálunk.

Okmányok és jegy nélkül jutott fel repülőre a gyerekA 11 éves Liam Corcoran egy manchesteri bevásárlóközpontból szökött meg édesanyja – ezek szerint – nem épp vigyázó tekintete elől, majd fogta magát és tömegközlekedéssel a város repterére utazott.

A kissrác aztán okmányok és repülőjegy nélkül átsétált az összes reptéri ellenőrzési ponton, majd a legközelebbi induló gép felé vette az irányt, mely Rómába tartott. A gép fedélzetére is simán feljutott, helyet foglalt, és már csak a levegőben derült ki róla, hogy potyautas.

Arról nem szólnak a hírek, hogy az anyja a víg vásárolgatás közepette mikor vette észre, hogy a gyerek elkóborolt a plázából, és mikor kezdte keresni, mindenesetre a kisfiút Rómából ugyanazzal a géppel azonnal visszafordították, és az asszony estére épségben vissza is kapta a fiát.

A BBC információi szerint a repülőtéren azonnali vizsgálatot indítottak az ügyben, az esetleges felelősöket pedig felfüggesztették. A reptér szóvivője magyarázatképpen egyelőre annyit közölt, hogy Liam vélhetőleg egy gyerekcsoporttal vagy családdal elvegyülve juthatott át az ellenőrzéseken és ezért nem tűnt fel senkinek, hogy egyedül van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top