Család

Már a nászéjszakára is fotóst hívtak

Van, aki a szülését örökítteti meg profival, mások az esküvő utáni szexről készíttetnek fotós bizonyítékot a nyilvánosság számára.

forrás Michelle Jonné
Forrás: Michelle Jonné

Egyre újabb és vadabb trendek terjednek, amik arról szólnak, hogyan osszuk meg a magánéletünket másokkal. Nálunk is követik például néhányan azt az amerikai divatot, hogy a saját szülésükhöz fotóst fogadjanak, és művészi képekben örökítsék meg a megismételhetetlen pillanatokat.

Pózolás esküvő előtt, közben és után

A legújabb őrület ezt is felülmúlja: a párok az esküvő másnapján a nászlakosztályba rendelnek egy fotóst, aki erotikus képeket készít arról, hogy elhálták az esküvőt, írja a New York Daily News. Az sem baj, ha a sok koccintás után a párnak már nem volt ereje a szexre, hiszen egy profinak akár egy gyűrött lepedő és pár fehérnemű is elég.

 
„A képek erotikusak, de ízlésesek, nem mutatunk meg semmit” – magyarázta egy ezzel foglalkozó 34 éves fotós, aki forintban számolva 140 ezret gombol le alkalmanként a párokról. A lapnak nyilatkozó egyik ifjú feleség azt mondta, ő a gyerekeinek is megmutatja majd a képeket, hogy lássák, milyen szépek voltak a szüleik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top