Család

Megfelezte a testsúlyát, de elhagyta a férje

A férj nem tudta feldolgozni, hogy túlsúlyos feleségéből csinos, vékony nő lett.

A 30 éves Sarah Hart majdnem felhőtlenül boldog volt az esküvője napján, amikor örök hűséget fogadott tinédzserkori szerelmének, Leenek. Azért csak majdnem, mert a nagy napon 120 kilót nyomott, és úgy érezte, hogy nővére és koszorúslánya, Amanda sokkal csinosabb nála, hiszen fele akkora a súlya, mint neki. „El sem akartam hinni, hogy Lee egy olyan nőt akar feleségül, mint én” – mondta Sarah egy brit lap riportjában.

Sarah két gyereket szült a férjének, ám a terhességei nyomán még súlyosabban elhízott, közel 135 kilót mutatott alatta a mérleg. „Meggyőztem magam, hogy ameddig Lee szeret engem, semmi más nem számít.” Valójában azonban csúnyának érezte magát és még mindig irigykedett vékony nővérére.

A fogyás előtt és után
A fogyás előtt és után

 

Ekkoriban olvasott egy cikket a hipnózissal támogatott fogyókúráról, és úgy döntött, belevág. Egészséges étrendre váltott, hetente ötször járt edzeni és hipnózisra. A módszernek köszönhetően két év alatt közel megfelezte a testsúlyát. „Új nő lett belőlem. Éveket töltöttem túlsúlyos háziasszonyként, az életem csak Lee és a gyerekek körül forgott. Be akartam pótolni az elvesztegetett időt, eljártam táncolni és vásárolgatni a lányokkal.”

Ahogy azonban az önbizalma nőtt és egyre inkább magára talált, a férjével úgy távolodtak el egymástól. Lee nem tudta feldolgozni, hogy felesége kívül-belül megváltozott, és többé már nem az a nő, akibe beleszeretett. Bár próbálkoztak, nem tudták rendbe hozni a kapcsolatukat, így végül elváltak útjaik.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy sikerült lefogynom. De nem gondoltam volna, hogy a kilókkal együtt a férjemet is elveszítem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top