Család

Kalandra fel!

Ősszel sem kell lemondanunk a vidám családi hétvégékről. Itt az idő, hogy a gyerekekkel újra felfedezzük a kalandparkokat, élményfürdőket, állatkerteket, játszóházakat vagy éppen mozikat! A Telekom Kapcsolat program segítségével kedvezményes belépőjegyet válthatunk.

Kalandra fel!Ilyenkor ősszel hajlamosak vagyunk arra, hogy jobban bezárkózzunk otthonunkba, a hűvös idő, a korai sötétedés sokszor elveszi a kedvünket attól, hogy kimozduljunk. Egy családi séta az állatkertben, pihenés egy hangulatos szállodában, szombat délutáni közös mozizás vagy éppen egy szülőt-gyermeket aktivizáló, kihívásokkal teli nap egy kalandparkban – mind-mind remek program az őszi vagy téli hétvégékre.

A családi élménykártya szerepét is betöltő Kapcsolat kártyával a család kedvezményesen mozdulhat ki otthonról, legyen szó akár egy délutáni játszóházról vagy akár egy hosszabb kirándulásról. A Telekom Kapcsolat kártya segít abban, hogy kevesebb pénzért élvezhessük a különböző élményfürdők, kalandparkok, állat- és növénykertek, valamint a játszóházak nyújtotta programokat. Használatával ugyanis 12-15 százalékot is lefaraghatunk a belépőjegyek végösszegéből, ami a családok esetében jelentősebb megtakarítást is elérhetünk.

A mindennapokban is érdemes bevetni a megannyi kedvezményre feljogosító kártyánkat. Ezzel ugyanis az élet számos területén takaríthatunk meg pénzt, legyen szó könyv, játék, irodaszer vásárlásáról, vagy éppen egy kellemes éttermi vacsoráról, taxiról, netán pénzügyi szolgáltatásról.
Az idei évben a Kapcsolat program számos kedvezményeleme megújult, az együttműködő partnerek köre jelentősen kibővült, így az ügyfelek még gazdagabb kínálatból válogathatnak.

Kalandra fel!

A T-Mobile és T-Home ügyfelei közül bárki ingyenesen igényelhet Kapcsolat kártyát az interneten, telefonon vagy személyesen a T-Pontokban. Az országszerte több mint 200 elfogadóhelyen pedig elegendő felmutatni azt a partneri kedvezmény igénybevételéhez.

A programról és a kedvezményekről bővebb információ a T-Mobile és a T-Home honlapjának Hűségprogram menüpontjában található.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top