Család

Éves belépő a HUNGEXPOra!

Jövőre 25 kiállítást rendez a HUNGEXPO, s a szakkiállítások sorába népszerű – a nagyközönség számára vásárlással egybekötött szórakozásra is alkalmas – nagyszabású rendezvények illeszkednek.

Családok, anyák és apák, gyerekek tölthetnek el szórakoztató órákat ilyenkor a Budapesti Vásárközpontban. A gyengébb nem képviselői általában kaphatók egy kis körülnézésre, s nem csoda, ha élnek a vásárlás kedvező lehetőségével. A jól ismert közönségvásárok rengeteg témakört ajánlanak, nagy a választék, és érdemes számolni a kedvezményekkel is, amit általában nyújtanak ilyenkor a kiállítók.

A HUNGEXPO mindezen élményekhez hozzáteszi jövendő látogatóinak szóló kedvezményét. A tavalyi siker után 2013-ban ismét kapható a HUNGEXPO  Budapesti Vásárközpontba szóló éves belépőkártya, amely az összes Hungexpo által szervezett kiállításra kedvezményes belépést biztosít.

Az idén – tavalyi áron – 14 900 forintért vásárolható kártya akár üzleti ajándék, baráti meglepetés vagy családi ajándék is lehet. Mindenképpen hasznos, hiszen rendkívül kedvező fizetési konstrukciót kínál a látogatóknak.

A nagyközönségnek szóló UTAZÁS, a népszerű CONSTRUMA, ami már kertszépítészeti témákkal is gyarapodott, és ott lesz mellette az OTTHONDesign lakberendezési vásár, a BNV is a kedvezménnyel látogatható kiállítások között szerepel.

A HUNGEXPO éves belépő jegy többszörösen megtérül, hiszen átruházható, s az adott kiállítás idején naponta egy belépésre használható. Így például a február 28. és március 3. között zajló UTAZÁS és Karaván Szalon kiállításokra négy alkalommal mehet be az, akinél a kártya van.

A jövőre tervezett kiállításokat átlagosan négynaposnak tekintve, a bérlet számos alkalommal használható fel a HUNGEXPO legkülönbözőbb rendezvényein. A pénzkímélő ajánlat hasznos azért is, mert azzal elkerülhető a pénztárak előtti sorban állás.

A kártyát legkényelmesebben a www.hungexpo.hu/jegyvasarlas linkre kattintva veheti meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top