Család

Nyolc számot fogyott második esküvőjére

A fiatal nő nyolc számmal kisebb esküvői ruhát vásárolt magának. Aztán belefogyott.

Rebecca Dobson 17 éves korában ismerte meg a párját, Andrét, akitől hamarosan teherbe esett. Megtartották a babát, összeköltöztek, a tinilányból pedig egycsapásra főállású anya és háziasszony lett. Naphosszat otthon ült, imádott főzni és nassolni, pedig már az első várandóssága alatt 30 kilós túlsúlyt halmozott fel.

Az első és a második esküvőn

Az első és a második esküvőn

Forrás: The Mirror

 

Mire a pár második közös gyermeke is megszületett, Rebecca már közel 140 kilót nyomott, és ezzel a testsúllyal állt oltár elé 2005-ben. Az ezt követő években tovább hízott, és 2010-re elérte a 160 kilós testsúlyt. Az orvosai figyelmeztették az akkor 29 éves nőt, hogy ha meg akarja élni a 40. születésnapját, akkor sürgősen le kell fogynia.

A házaspár ekkoriban határozta el, hogy a hetedik házassági évfordulójukon újra kimondják a boldogító igent. Rebecca pedig eltökélte, hogy a második esküvőjére megszabadul hatalmas túlsúlyától, majd vásárolt magának egy esküvői ruhát, mely nyolc számmal volt kisebb az akkori méreténél.

Megfelezte a testsúlyát

Megfelezte a testsúlyát

Forrás: The Mirror

 

Ezt követően hónapokig különféle diétákkal próbálkozott, ám egyikkel sem járt sikerrel. Végül orvosi segítséget kért, akik a gyomorgyűrűműtétet javasolták neki, melyet tavaly októberben el is végeztetett. Az azóta eltelt több mint egy évben az eszköz, valamint egészséges táplálkozás segítségével megfelezte a korábbi testsúlyát.

Az álomruhájában állhatott újra oltár elé, és ma már joggal bízik abban, hogy láthatja felnőni gyerekeit.


ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Annyira kövér volt az ara, hogy kétszer esküdött

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top