Család

Próbagyűrűt rendelhetnek a bizonytalan vőlegényjelöltek

Sikertelen lánykérés esetén legalább a gyűrűre költött pénz miatt nem kell bánkódni.

Próbagyűrűt rendelhetnek a bizonytalan vőlegényjelöltekKevéssé romantikus, viszont annál praktikusabb szolgáltatást kínál egy brit ékszerész: a lánykérésre készülő pasik által kiválasztott eljegyzési gyűrűből próbaváltozatot készítenek olcsóbb anyagokból – ezüstből, kristályokból stb. – és a megrendelőnek csak ezt kell kifizetnie.

Amennyiben a lánykérés nem jön össze, a kikosarazott férfi – anyagilag legalábbis – csak az olcsó gyűrű árát bukja, és nincs további kötelezettsége az ékszerész felé. Abban az esetben viszont, ha a lány igent mond, elkészítik a gyűrű végleges változatát is fehéraranyból, drágakövekkel kirakva. Ezelőtt persze akár még módosítani is lehet például a méretet, vagy akár a dizájnt is a menyasszony elképzelései szerint.

Persze azért nem biztos, hogy szívesen lennénk a frissen megkért ara helyében, amikor a vőlegény töredelmesen közli, hogy ez gyűrű még nem egészen az a gyűrű, csak egy próbamodell…

 

ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Próbagyűrűt rendelhetnek a bizonytalan vőlegényjelöltek

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top