Család

Esküvő lett a gyerekkori lassúzásból

Egy gyerekkori fotón ugyanúgy lassúznak, ahogy most az esküvőn táncoltak egymással, csak régen még alig mertek egymáshoz érni.

Elragadó dupla fotó készült arról a párról, akik 13 évesen jöttek össze először, majd később felnőttként össze is házasodtak, írja a Huffington Post. Az első képen még egy általános iskolai rendezvényen lassúznak egymással feszengve, a másikon az esküvőjükön táncolnak egymással.

Esküvő lett a gyerekkori lassúzásból

Jeffrey és Alexa akkor kezdtek el járni, amikor egy iskolai szünetben kiderült, hogy titokban mindkettőjük szerelmes a másikba. „Annyira féltünk egymástól, hogy alig beszélgettünk. Az egész tánc alatt is talán egy szót szóltunk egymáshoz. Amikor véget ért, mindketten remegve szaladtunk vissza a barátainkhoz” – idézte fel Jeffrey az első randik mindannyiunk által ismert bátortalankodásait. A gyerekkori fotón látszik, hogy szinte alig érnek egymáshoz, míg az esküvőn már odaadással csókolják egymást.

A kapcsolat még azután is tartott, hogy középiskolába mentek, de aztán szakítottak. Mégsem bírták sokáig egymás nélkül, még a gimnáziumban újra összejöttek, majd négy év után úgy döntöttek, hogy többé nem hagyják el egymást és összeházasodnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top