Család

Mark Zuckerberg az új férfiideál

Macsók helyett technoszexuális pasikra vágynak a nők.

Technoszexuális
Technoszexuális

Egy Amerikában készült felmérés szerint a nők kétharmada manapság kimondottan vonzódik a „technoszexuális”, vagyis a kocka típusú férfiakhoz. Annyira imponálónak tartják, ha egy férfi valódi számítógépguru, hogy azt sem bánják, ha a külseje kevésbé előnyös. A technoszexuális ideál tökéletes megtestesítője Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója.

A listán – 10 százalékkal lemaradva a kockáktól – a második helyet szerezték meg a hagyományosan férfias férfiak.

A kutatásból kiderült az is, hogy a pasik jó része is tisztában van azzal, mivel vághat fel a nők előtt: a megkérdezettek 40 százaléka elismerte, hogy próbálta már a valóságosnál jártasabbnak mutatni magát a számítógépek világában csak azért, hogy elnyerje egy nő csodálatát. Ez azonban az esetek többségében nem elég, a női válaszadók 80 százaléka ugyanis bemondásra nem hiszi el, hogy a férfi ért a számítógéphez, kizárólag tettekkel – például egy bravúros számítógép-javítással – lehet meggyőzni.

Keressük 2013 bloggerináját!

Rendszeresen megmondod a magadét, vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz, vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét! Bővebben itt olvashatsz a Nők Lapja Café és a Caféblog bloggerversenyéről.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top