Család

Reklámfelületnek adná ki esküvői ruháját az ara

A párnak nincs elég pénze az álomesküvőre. Nem adják alább, inkább szponzorokat keresnek.

Stacy és Daniel

Stacy és Daniel

Forrás: dailymail.co.uk

Egy brit menyasszony, Stacy Burnett, és vőlegénye, Daniel Webb pazar, drága esküvőre vágynak, ám nincs elegendő pénzük rá. A jegyespár ezért úgy döntött, szponzorok után néz: az ara bármely cég logóját hajlandó a menyasszonyi ruháján viselni, amelyik anyagilag hozzájárul a ceremóniához.

A pár álomesküvője nagyjából 3000-5500 fontba – vagyis mintegy 1–1,9 millió forintba – kerülne. Egy ideje már spórolnak is rá, Daniel teljes munkaidőben dolgozik, és visszaköltöztek Stacy szüleihez, hogy az albérletre szánt pénzt is félretehessék, ám még így is komoly összeg hiányzik.

A menyasszony leszögezte: a ruha bármely részén szívesen viselné a hirdetéseket, egyetlen kikötése van csupán, hogy a fotózás idejére eltávolíthassa azokat.

„Sok olyan pár van, akik nem akarnak 2013-ban esküdni, mert egy kissé babonásak, mi viszont nagyon szeretnénk még az idén összeházasodni. Egyszerűen csak ki szeretnénk mondani az igent” – mondta Stacy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top