Család

15 centivel alacsonyabb, 30 évvel idősebb nejénél a férj

Nem a pénz miatt vannak együtt. Valóban szeretik egymást.

Kate és Gary ránézésre bizony nem épp a legösszeillőbb pár. A nő 29 éves, a férfi pedig 59, ráadásul 15 centivel alacsonyabb is a feleségénél. „Lehet, hogy közhelyesen hangzik, mivel rengetegen használják a lelki társ kifejezést, de mi azok vagyunk egymásnak” – magyarázta Kate egy brit lap riportjában.

Kate 19 éves volt, amikor egy sörözőben, ahol épp egy barátja születésnapját ünnepelték, megismerkedett Garyvel. A lány kapcsolatban élt, a férfi pedig 25 éve házas volt akkoriban, ezért bár nagyon szimpatikusak voltak egymásnak, úgy döntöttek, hogy csak barátok lesznek.

Mivel azonban sem Kate párkapcsolata, sem pedig Gary házassága nem működött jól már a megismerkedésük előtt sem, lassacskán mégis kialakult köztük az szerelem. A magasságkülönbség sosem zavarta őket, a korkülönbség azonban már több fejtörést okozott. „Hazudnék, ha azt mondanám, hogy Gary életkora nem bizonytalanított el. Attól féltem, hogy ahogy telnek az évek, eltávolodunk egymástól. Sokat beszélgettünk erről az elején, de végül úgy döntöttünk, hogy nem akarunk eldobni magunktól valami különlegeset.”

Forrás: The Mirror

Kate és Gary

Forrás: The Mirror

Gary két felnőtt fia és Kate szülei ugyanakkor ellenezték a kapcsolatot. A lány szüleit a 30 év korkülönbség zavarta, a fiúk pedig attól féltek, hogy Kate kihasználja az apjukat. „Aggódtak az apjukért, és kezdetben gyűlöltek, pedig semmi más okom nem volt arra, hogy Garyvel legyek, mint a szerelem. Nincs sok pénze, vagy bármi ilyesmi.”

A párkapcsolatuk kiállta az idők próbáját, és lassacskán a családtagjaikat is meggyőzték arról, hogy őszinték az érzelmeik. Tavaly tavasszal végül össze is házasodtak.

„Az emberek mindig találgatják, hogy az apám vagy a párom, de nem merik egyenesen megkérdezni. Ezen már csak nevetünk. Tudjuk, hogy furcsán néznek ránk, amikor együtt vagyunk.”

Kate elárulta azt is, hogy a gyermekvállalás sem Garyn múlik: ő szívesen lenne újból apa, a lány azonban sosem szeretett volna saját gyermeket. „Tudom, hogy csodálatos apa lenne, bármennyi idős is, tehát ha egyszer csak felébrednek az anyai ösztöneim, nem fogok aggódni emiatt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top