Család

Lánykérésre tanítja a férfiakat a csalódott ara

A nő személyre szabottan tervezi és szervezi meg a tökéletes lánykérést ügyfelei számára.

Amikor a barátja megkérte Sam Sheppard kezét, az a nő szerint olyan volt, mintha legalábbis csak egy pizzát rendelt volna. Sam ekkor elhatározta, nem hagyja, hogy más nőknek is át kelljen élniük ezt a kiábrándító érzést.

Sam saját vállalkozást alapított, melyben komplett szolgáltatást nyújt: személyre szabottan megtervezi és a legapróbb részletekig meg is szervezi a tökéletes lánykérést a megrendelő számára. A projekt része az oktatás is, vagyis amikor megtanítja a reménybeli vőlegénynek, hogy hogyan tegye fel hatásosan a nagy kérdést.

Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

 

Bár egyelőre jellemzően férfiak veszik igénybe a szolgáltatást, Sam olyan nőknek is szívesen segítene, akik nem várnak ölbe tett kézzel a lánykérésre, hanem inkább maguk kérnék meg a barátjuk kezét.

A kliensek különféle csomagok közül választhatnak: a legolcsóbb 10 fontba, vagyis nagyjából 3500 forintba, míg a legdrágább 10 000 fontba, azaz 3 500 000 forintba kerül. A vállalkozás mérlege eddig 100 százalékos, vagyis eddig az összes ügyfél sikerrel kérte meg választottja kezét. A legtöbben egyébként nem árulják el a párjuknak, hogy profi segítséget kértek a lánykéréshez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top