Család

A menyasszonyt is meglepte, hogy férjhez megy

A menyasszonynak sejtelme sem volt, hogy az esküvőjére indul.

Egy amerikai jegyespár, Mary Catherine és Brandon idén novemberre tervezték az esküvőjüket. Az elmúlt időszakban azonban sorozatosan rossz dolgok történtek velük, ezért a vőlegény nem akart hónapokat várni a házasságkötéssel, úgy döntött, előrébb hozza a boldog napot. Erről azonban a menyasszonyának nem szólt.

A férfi teljes titokban szervezte meg a ceremóniát, arája pedig nem sejtett semmit, még akkor sem, amikor Brandon azzal az ürüggyel, hogy fotózásra mennek, megkérte, hogy vegye fel az esküvői ruháját.

Forrás: CBS Dallas

Megdöbbent, de boldogan mondott igent a menyasszony

Forrás: CBS Dallas

Mary Catherine a helyszínre érve az esküvőjén találta magát, ahol már a család és a barátok – akik egytől egyig be voltak avatva a tervbe – fogadták. A nő érthető módon le volt döbbenve, ugyanakkor nagyon örült is a meglepetésnek. Az édesapja nyakába borult, összeszedte magát, majd pár perccel később már az oltár felé sétált. A fiatal pár ezután örök hűséget fogadott egymásnak.

„Ha megpróbálnátok ugyanezt…” – kezdte Brandon utóbb egy tévériportban. „…ne tegyétek!” – fejezte be nevetve Mary Catherine. „Nagyon is megérte” – mondta a férj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top