Család

Foglalkozásuk: nászutasok

Egy angol házaspár immár negyven nászúton van túl. Munkaköri kötelességből.

Lucy és David Benton-Jones tíz éve házasok, és ez idő alatt negyvenszer voltak nászúton, méghozzá úgy, hogy mindezért egy fillért sem fizettek, sőt még pénzt is kerestek vele.

A házaspár munkája ugyanis az, hogy nászutas lakosztályokat, illetve egyéb turistáknak szánt szolgáltatásokat tesztelnek a világ minden táján, majd azokra az üdülőhelyekre, melyeket megfelelőnek találnak, saját utazási irodájukon keresztül szerveznek utazásokat más nászutas pároknak.

Forrás: dailymail.co.uk

Tudnak élni…

Forrás: dailymail.co.uk

Lucy és David beutazták szinte az egész világot, jártak többek között Dél-Afrikában, a Seychelle-szigeteken, Thaiföldön, Malajziában, Srí Lankán, Mexikóban, Franciaországban, Svájcban, Olaszországban, Barbadoson, Kubában, de nyaraltak azon a magánszigeten is, ahol Katalin hercegné és Vilmos herceg töltötték annak idején a mézesheteiket.

Amikor épp nincsenek úton, a házaspár az angliai Dorsetben él, és három gyermeket nevelnek, akik mind valamelyik nászúton fogantak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top