Család

35 éve összeöltözik a házaspár

Szerintük az összeöltözés a hosszú és boldog házasság titka.

Az amerikai Nancy és Donald Featherstone 37 éve házasodtak össze. Frigyük első két évében még különböző ruhákban jártak, majd a varrónő feleség egy nap gondolt egyet, és varrt a férjének egy ugyanolyan inget, amilyen neki is volt. Az összeöltözés annyira bejött nekik, hogy az azóta eltelt 35 évben minden nap ugyanolyan anyagból készült ruhákban járnak.

35 éve összeöltözik a házaspár

Jelenleg több mint 600 egymáshoz passzoló öltözékük van, melyeket egytől egyig Nancy varrt, mégpedig javarészt olyan rettenetes színvilágú és mintázatú ruhaanyagokból, melyeket a legtöbb ember egész biztosan nem lenne hajlandó felvenni. Mint mondják: ők így fejezik ki az összetartozásukat, és hosszú, boldog házasságuk egyik titka is éppen ez. Az összeöltözést annyira komolyan veszik, hogy ha a férj elutazik, minden reggel telefonon egyeztetik, hogy aznap mit vesznek fel.

A férj egyébként arról is híres, hogy 1957-ben ő tervezte a minden idők egyik legízléstelenebb kerti díszét, az ikonikus rózsaszín flamingót. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top