Család

Észrevétlen gondoskodás

Ha megfelelő popsikrémet használunk, nemcsak a baba bőrét óvjuk, de észrevétlenül is gondtalanabbá varázsoljuk vele a mindennapjainkat. A pici boldogan játszik, tanul, figyel és nyugodtabban alszik. Az anya pedig attól nyugodt, hogy boldognak látja a kisbabáját.

Általános jellegzetessége az emberi gondolkodásnak, hogy a rossz dolgokat megjegyzi, a jó dolgokat pedig természetesnek veszi és átsiklik felette. Pedig milyen jó, amikor a babánk nem nyűgös, nem sír, önfeledten játszik, nagyokat alszik, élvezi a friss levegőt!

Észrevétlen gondoskodás

A Sudocrem popsikenőcs egyedülálló, összetett védelmet nyújtó, többszörös baba-mama aranydíjas popsikrém, amelyet a vásárlók és a szakma 2012-ben Superbrands díjjal is kitűntetett. Megóvja a bőrt a kipirosodástól,
hidratál. Vagyis észrevétlenül teszi a dolgát. Az anyukáknak pedig pont ez kell: egy megbízható popsikrém, amelyre mindennap számíthat.

TUDTA?
Vékonyan, körkörös mozdulattal kenjük be a baba popsiját. Így nemcsak a krémet tudjuk hatékonyabban eloszlatni, de gazdaságosabban is kijöhetünk egy tégely Sudocremből.

TUDTA?
Benzil-benzoát – rosszul hangzik? Ne gondolják! Ez az ártalmatlan hatóanyag elősegíti a hámsejtek növekedését és gyorsítja a hámképződési folyamatot. Pirosodásnál, horzsolásnál kiváló!

FOTÓZZON A PELENKÁS?
Mi van, ha most a gyerek kezébe adjuk a fényképezőgépet?
Persze nem egy méregdrága felnőtt kamerát, hanem inkább egy
csúcsmenő, vízálló digitális gyerekfényképezőgépet!

A 2 db-ból az egyiket most varázsütésre megnyerheti Sudocrem Facebook játékán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top