Család

Nyár – szabadság – és biztonság

Hamarosan itt a nyár, a kirándulások, táborok, nyaralások időszaka, amikkel óhatatlanul is együtt járnak a kisebb sérülések – horzsolások, vágások, rovarcsípések, fertőzések, égések – lehetőségei.

Leselkedő kórokozók

A környezetünkben, a levegőben, a ruházatunkon, de még a bőrünk felszínén is kórokozók milliárdjai tanyáznak. Jó esetben ezek ellen megfelelő védelmet jelent a szervezet immunrendszere, amelynek egyik fontos védővonala a bőr. Ha azonban a bőrön seb keletkezik, a kórokozók szabad utat találnak a szervezet belseje felé. A sérülések ellátásánál nagyon fontos, hogy a sebfertőzést és következményeit lehetőleg megakadályozzuk.

Fertőtlenítési egyszeregy

Minden nyílt seb kaput nyit a szervezet belseje felé a kórokozók, vagyis a baktériumok, gombák és vírusok számára. Ezért nagyon fontos a sebek fertőtlenítése és tisztán tartása a teljes gyógyulásig, valamint hogy a használt fertőtlenítőszer a hatékonyság mellett ne roncsolja az egészséges sejteket, sőt elősegítse a sebgyógyulást. Az Octenisept seb-, bőr- és nyálkahártya-fertőtlenítőszer különlegessége éppen ebben rejlik. A kórokozók elpusztítása mellett, egyedi hatóanyagának köszönhetően, felgyorsítja a sebgyógyulást.

Ha barátokkal, családdal kültéri programot tervezünk, a gyerekeket táborba küldjük, bizony megeshet néhány könnyebb sérülés, így hasznos előre felkészülni minden eshetőségre, és becsomagolni néhány, a sebkezeléshez alapvető dolgot. Nem kell semmi nehézre és nagyra gondolni: elég, ha van nálunk sebtapasz, ragtapasz, steril gézlap, kis olló és fertőtlenítőszer.

Nyár - Szabadság - és biztonságA hámosodást segítő Octenisept jódmentes, korszerű összetételének köszönhetően felgyorsítja a sebgyógyulást, ugyanakkor nem allergizál és nem is csíp. Színtelen, így nem színezi el a ruhákat sem. Egyedi abban is, hogy akár csecsemőknél, gyerekeknél, terhes vagy szoptatós anyukáknál is alkalmazható.

Ráadásul az Octenisept megbízható segítség a kórokozókkal szemben, minden időben, ellentétben a jódos fertőtlenítőszerekkel, melyek általában a nyári forróságban elveszítik hatékonyságukat. Az Octenisept a meleget is jól bírja, így nyaraláskor is bárhová vihetjük magunkkal, mindig számíthatunk rá!

 

Egy kis felkészülés: könnyű úti patika a csomagba – és biztosítva a kirándulás és a nyaralás biztonsága. Egyszerű, ugye?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top