Család

A festővászonról lépett le álmai férfija

A festőnő lefestette a későbbi férjét, még azelőtt, hogy megismerte volna.

2009-ben egy akkoriban épp szingli angol festőnő, Chloe Mayo festett egy képet, melyen ő maga és egy sötét hajú, szakállas férfi látható, összebújva. A férfit nem egy konkrét, valóságos személyről mintázta, hanem a képzeletében élő „igaziról”.

Valamivel később egy internetes társkeresőn megismerkedett Michael Goemannel. Az első randevújukon Chloe egészen ledöbbent, ugyanis a férfi szinte egy az egyben úgy nézett ki, mint a festményén szereplő, kitalált figura.

Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

Chloe és Michael randevúzgatni kezdtek, ám a festőnő kezdetben elrejtette a férfi elől a képet, mert attól tartott, hogy megijesztené vele. Amikor azonban már közelebb kerültek egymáshoz, Chloe összeszedte a bátorságát és megmutatta Michaelnek a festményt, aki először kissé zavarba jött, ám végül inkább viccesnek találta az egybeesést.

A pár 18 hónap együtt járás után összeházasodott, a festmény pedig már a nappalijuk falát díszíti. Chloe barátai csak úgy hívják Michaelt: a férfi a festményről. „Sosem gondoltam volna, hogy megjósolom magamnak a férjemet, és nem is hiszek az ilyesféle dolgokban, de azt hiszem, ebben a sors keze van” – véli Chloe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top