Család

Gyerekbarát szállodák a teljes kikapcsolódásért

Ahol gyerek van a családban, sokszor nehézséget okoz olyan helyszínt találni a családi nyaraláshoz, ahol a szülők is kikapcsolódhatnak, és a gyerekek is jól érzik magukat. Szerencsére Magyarországon számos színvonalas szálláshely közül válogathatunk, amikor családunk számára keressük a nyári kikapcsolódás tökéletes helyszínét.

Élményekkel teli családi nyaralás felsőfokon

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Egy családi nyaralás során az együtt töltött idő, a közös élmények mellett elengedhetetlen, hogy mindenki a saját igényei, ritmusa szerint is pihenhessen.

A NaturMed Hotel Carbona mindezt egy helyen biztosítja. A gyerekek bátran elszabadulhatnak a szabadtéri élményfürdőben és kamaszmedencében, miközben a szülők a napozókert nyugalmát élvezik. A Törpeklubban egész nyáron játékokkal, vízi vetélkedőkkel szórakoztatják a csöppségeket a hotel szakképzett animátorai.

 

Az év különlegessége a Paleo Vakáció, azaz a paleodiétára épülő menükínálat.  Az egészségüket szem előtt tartó vendégek részére ajánljuk a világon egyedülálló Carbona Termáljég Kúrát, amely a hideg és a meleg egyedi kombinációját alkalmazza testünk felfrissítésére.

Tudja Ön, hogy mit jelent a Carbona élmény? Sok-sok kényeztetés, különleges szakértelemmel összeállított, exkluzív szolgáltatás- és programkínálat egy igazán különleges környezetben! Egyedül arra kell figyelni, hogy mindig kéznél legyen a hotel nagy sikerű nyári kuponfüzete, amely a család minden tagja számára kínál ellenállhatatlan kedvezményeket.

Elérhetőség:
NaturMed Hotel Carbona****superior
Web:
www.carbona.hu

 

Hotel Piroska**** Bük – Spa&Wellness

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Pihenés, kikapcsolódás, szórakozás egy helyen a család minden tagjának a nyugat-magyarországi Bükfürdőn!
Bük nyüzsgő városközpontjában található a családbarát Hotel Piroska**** Bük, mely teljes külső és belső megújulás után, a legmodernebb elvárásoknak megfelelő szállodaként fogadja vendégeit. A gyermekeket külön gyermekwellness, játszótér, trambulin, játszószoba, színes programok várják.  A  3 medencés saját élményfürdő szaunavilággal (finn, bio-, infraszauna, gőzfürdő, tepidárium) és wellnessbárral garantálja a kikapcsolódást.

A 92 szobás wellness-szálloda egész nyáron ingyenesen látja vendégül az 5 év alatti gyermekeket, sőt a 6 és 7 éjszakás kedvezményes Családi üdülés csomagot foglalóknak kivételes akcióval kedveskedik: az ingyenességet 10 éves korig biztosítja, ráadásul megajándékozza vendégeit egy családi belépővel a gyöngyösfalui Holdfényliget Élmény- és Kalandparkba!

SZÉP kártya elfogadóhely!

Elérhetőség: 

Hotel Piroska**** Bük
www.hotelpiroska.hu

 

Nyaralni mindenütt jó, de legjobb PELION!

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A Hunguest Hotel Pelion****superior Tapolcán, a festői Balaton-felvidék szívében egy 4 hektáros parkban helyezkedik el.  Mintegy 600 m2 vízfelületű fürdőparadicsomunk gondoskodik arról, hogy mind a felnőttek, mind a gyerekek feledhetetlen élményekkel gazdagodjanak.

Itt minden megtalálható, ami a kellemes kikapcsolódást, pihenést szolgálja kicsiknek-nagyoknak egyaránt: különféle élményelemekkel felszerelt szabadtéri élményfürdő gyermekpancsolóval és napozókerttel, gyermekanimáció Pinocchio klubunkban,
játszótér, feszített víztükrű 25 m-es úszómedence, szaunasziget aromakamrával, gőzfürdővel, fitneszterem, pingpongterem, nyitott teniszpályák, homokos röplabda- és focipálya, minigolf. A szálloda és a környék programok, kikapcsolódási lehetőségek egész tárházát kínálja: lovas és biciklitúrák az aktív kikapcsolódás, fesztiválok (többek között 8. Ghymes Fesztivál: 2013. július 5–7., Művészetek Völgye: 2013. július 26. – augusztus 4.) a szellemi feltöltődés jegyében, egy ugrásra a Balatontól.

Aktuális akciónk itt!

Elérhetőség:

Hunguest Hotel Pelion****superior, Tapolca
http://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/tapolca/hunguest_hotel_pelion/

 

Bükfürdőn mindent beleadunk!

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

All inclusive nyári csobbanás. Csak néhány szó és máris élmények sora jelenik meg lelki szemeink előtt – fürdés és láblógatás, ínycsiklandó büféasztal, egy pohár hűvösen gyöngyöző sör, aqua jogging, squash, gyerekprogramok, bringázás, masszázsok…
Egy igazi családi wellnessoázis képét látjuk, épp olyat, mint a Danubius Health Spa Resort Bük, ahol a gyerekek örömére és a felnőttek nyugalmáért júliustól gyerek-élménybirodalom is jár az all inclusive ellátás mellé.

A négycsillagos szálloda tágas, kényelmes terei, hatalmas zöld parkja, családi szobái, mindenféle méretű és hőfokú medencéi, mozgásra csábító sportlehetőségei, csoportos tornái, változatos menüajánlatai felhőtlen pihenést és kikapcsolódást nyújtanak. A legújabb fejlesztések után gyermekpancsoló és élménymedencék, kamaszjátszószobák, sóbarlang, felnőttpihenő, új minigolfpálya és izgalmas animációs programok várnak kicsiket és nagyokat Bükfürdőn, minden igényt kielégítő all inclusive ellátással.

Elérhetőség:
Danubius Health Spa Resort Bük****

http://www.danubiushotels.hu/szallodak/magyarorszag/bukfurdo/danubius_health_spa_resort_buk

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top