Család

Esküvő a világ körül – Lisa és Alex nálunk is egybekelnek

A brit pár, Lisa és Alex Pelling esetében aztán igazán lehet világraszóló esküvőről beszélni! A fiatalok ugyanis elhatározták, hogy 3 év alatt körbeházasodják a földbolygót, mindenhol a helyi szokások szerint. Július 9-én a Halász bástyánál is kimondják a boldogító igent, az esküvőre mindenkit szeretettel várnak!

Esküvő a világ kerül - Lisa és Alex nálunk is egybekelnekLisa és Alex összeházasodtak már többek között Afrika országaiban, az ausztrál és az ázsiai kontinensen is. Most pedig hamarosan Budapestre érkeznek, hogy kis hazánkban is összekössék az életüket egy klasszikus templomi esküvőn, valamint egy tipikus, vidéki lagzin, de a Balatonhoz is ellátogatnak. Esküvőturnéjuk, bármerre járnak, nagy reklámfogás a rendezvényszervezőknek, akik nálunk is tárt karokkal várják őket, nekik azonban jóval nemesebb okuk van az akciójukra annál, mint hogy világot szeretnének látni.

Az összeverődött násznéptől pénzt várnak ajándék gyanánt, amit nem saját magukra költenek – a bevétellel az UNICEF világszervezetet támogatják és az utolsó fillérig jótékony célra használják fel. Hangsúlyt fektetnek arra is, hogy az adott ország egy rászoruló gyermekét támogassák. Az itthoni bevétel egy részét a tervek szerint a kis Vivien kezelésére áldozzák, aki egy ritka betegségben, úgynevezett lágyrész-szarkómában szenved, azonban egy különleges módszernek köszönhetően komoly esélyei vannak a gyógyulásra.

Aki szívesen részt venne Alex és Lisa hazai esküvőjén, az alábbi oldalon tájékozódhat a részletekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top