Család

Vedd meg más esküvőjét!

Az egyik pár megálmodja, de végül a másik váltja valóra. Lemondott esküvőket árul egy amerikai honlap.

Vedd meg más esküvőjét!Elsőre hihetetlennek hangzik, de voltunk már olyan esküvőn, ahol nem az volt a menyasszony, mint aki átadta az esküvői meghívót. Közben a vőlegény lecserélte az arát, az időpont viszont nem változott meg. Persze nem azt mondjuk, hogy ez így normális…

Az Egyesült Államokban évente 250 ezer (!) esküvőt mondanak le, pedig már befizették a foglalót, előleget. Egy szemfüles cég rájött, kár lenne veszni hagyni ennyi pénzt, és a lemondott esküvőket eladja olyan pároknak, akik csak olcsóbb szertartást vagy lakodalmat engedhetnek meg maguknak. Így az össze nem házasodók sem bukják el az összes pénzüket, és jól járnak az utódok is.

Csak felmennek a Bridal Brokerage honlapjára, és kiválaszthatják a házasulandó párok, kinek az esküvőjét vásárolnák meg. Egy tóparti, 12 ezer dolláros (majdnem 3 millió forint) esküvőhöz már a 5000 dollárét hozzá lehet jutni. Persze vannak azért ennél olcsóbb megoldások is.


Elindult a Nők Lapja Café NYÁR oldala. Gyere, és nyaraljunk együtt!
Nyár dobozok

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top