Család

Imádnivaló: együtt szunyókál a kisbaba és a kölyökkutya

Mindennap összebújva alszanak. Erről pedig fotósorozat is készült.

A kicsiknek szükségük van az alvásra, legyen szó akár kisbabáról, akár állatkölyökről. A totyogó Beau és Theo, a 7 hetes kiskutya egymásra talált a szunyókálás terén.

A New Yorkban élő háromgyermekes anyuka, Jessica Shyba és férje egy hónapja egy kiskutyával lepte meg a gyerkőcöket. Az egyedül alvás azonban sehogy sem ment a 7 hetes kölyöknek, folyamatosan nyüszített. Első éjszaka Jessica aludt a kiskutyával, ám a következő napon magától beállt egy jól működő rendszer: amikor a manhattani anyuka legkisebb gyermeke délután aludni tért, Theo felugrott mellé, és hozzábújva aludt el. Ez napról napra megismétlődött, a közös délutáni szunyókálás immár rutinná vált; naponta körülbelül két órát szundiznak így együtt.

Jessica pedig olyan bájosnak találta a Beau-ékat, hogy elkezdte megörökíteni az Instagramon és blogjában ezeket a bájos, meghitt pillanatokat. “Ez a legcsodálatosabb kapcsolat, amit valaha láttam” – áradozott az anyuka.

Hát nem édesek együtt?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top