Család

Elhunyt nővére emlékére írt dalt a 10 éves kislány

A kislány azt szeretné, ha más gyerekek, akik elveszítettek valakit, akit szerettek, tudnák, hogy nincsenek egyedül.

A brit Holmes családról 2012 elején hallottunk először. 10 éves lányuk, Katy operálhatatlan agydaganatban szenvedett, és halála előtt még szerette volna látni a legkisebb húgát, ezért az édesanyjánál a kiírt időpont előtt három héttel beindították a szülést. Bár a család akkor még reménykedett, hogy Katyt egy neves ausztrál idegsebész megmentheti, ám erre sajnos már nem kerülhetett sor, mert a kislány nem sokkal később elhunyt.

Idősebbik húga, Charley 8 éves volt akkor, és rendkívüli módon megviselte Katy betegsége és halála. A kislánynak azóta is nagyon hiányzik a nővére, ezért tavaly karácsony előtt a zenetanára és a zeneiskolai csoporttársai segítségével írt egy dalt az emlékére, melyet stúdióban is felvettek.

„Teljesen az ő ötlete volt. Ő döntött úgy, hogy leírja az érzéseit, ő döntötte el, hogy dallá formálja, és ő akarta felvenni is – mesélte az édesanyja. – Charley azt mondta, szeretett volna valami nagyon különlegeset csinálni a nővére emlékére, és büszkévé tenni őt a lehető legszeretnivalóbb módon. Azt is mondta, hogy más gyerekeknek is segíteni akart, akik elveszítettek valakit, akit szerettek, hogy tudják: nincsenek egyedül.”

A dal egy részlete felkerült a YouTube-ra, teljes egészében pedig nemzetközi zeneáruházakból lesz letölthető. Az értékesítéséből származó bevételeket a Katy emlékére létrehozott alapítvány kapja majd.

 

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top